Slabire abdomen

Abdomenul este principala zona unde se instaleaza depuneri de grasime atat la barbati, cat si la femei. Chiar daca te afli in ipostaza in care grasimile se lipesc de abdomenul tau ca timbrul pe plicuri, acum nu este momentul sa te dai batuta!

Anumite exercitii te pot ajuta sa ai un abdoment ferm si sa iti recapeti silueta. Din pacate nu poti slabi localizat, doar dintr-o anumita zona, insa exista anumite exercitii fizice menite sa solicite zona taliei.

Un exemplu de exercitiu pentru muschii abdominali presupune sa stai intinsa pe spate cu bustul ridicat. Picioarele trebuie sa fie bine lipite de sol. Se ridica picioarele in aer, la un unghi de circa 45 de grade si se executa miscari de tip foarfeca, extrem de eficiente.

Retine ca la inceputul procesului de scadere ponderala trebuie sa te concentrezi pe activitatea fizica de tip cardio. Poti opta fie pentru mersul pe bicicleta, plimbari lungi, inot sau orice alt exercitiu ce iti mentine pulsul ridicat.  Acest tip de miscare trebuie insa intercalat cu antrenamente de tip circuit menite sa iti mareasca masa musculara, ca ridicarea de greutati.

In privinta dietei specializate pentru grasimea abdominala te sfatuim sa consumi multe legume si fructe. La gustari alege oleaginoase precum alune de padure, migdale, caju; iar seara un iaurt simplu cu continut scazut de grasimi. De fapt, singurele alimente interzise sunt cele bogate in carbohidrati si cele cu indice glicemic mare.

Degeaba se vor face serii de abdomene pentru a scapa de grasimea de pe burta. Doar cu un  regim hipocaloric si prin cresterea activitatii fizice organismul va actiona spre topirea depunerilor inestetice.

Nu amana ! Fa-ti timp pentru antrenamentul fizic si urmeaza indicatiile de mai sus. In cateva luni abdomenul tau va fi mai ferm ca niciodata!

Comentarii Slabire abdomen
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
magda
11-01-2013  
am mare nevoie de a slabi si m-am hotarat sa incep cu asta
tineti-mi pumnii
liliana lili
06-12-2012  
ceva muzica buna pe care sa facem miscarea aveti ?ceva motivant
Articolul Slabire abdomen a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 2 comentarii.