Calculeaza-ti greutatea ideala!
Inaltime (cm)
Greutatea (kg)
Varsta
Gen F M
E-mail
  
Cele mai vizualizate Articole
» Cea mai cautata dieta!
104218 vizualizari
» DIETE DE SLABIT 4 kg in 4 zile
63286 vizualizari
» Dieta de 9 zile
53829 vizualizari

Sfaturi despre cum sa slabesti


Deprecated: Function split() is deprecated in /home/x4cumsas/public_html/fisiere/slabire.php on line 47

4 articole

Cum sa slabesti repede - 07-11-2012 - Sfaturi slabire

Ciocolata, chipsuri, pizza, fripturi cu sosuri delicioase, cafele si sucuri...toate aceste mici pacate au pe termen lung efecte dezastruoase asupra siluetei tale. Ritmul de viata alert nu ne permite adesea sa mancam sanatos si sa facem miscare pe cat de mult ne-am dori, de aceea multi dintre noi cautam diete de slabire rapide fara a tine cont de efectele asupra sanatatii. Insa primul pas e intotdeauna cel mai greu. Abia dupa ce vei fi suficient de motivata . . .

[citeste mai departe]

Sfaturi utile cu privire la consumul sanatos de legume.Legumele prospete constituie prima sursa de vitamine necesare organismului uman (C, A, B) cu conditia sa fie pastrate si depozitate optim. O alimentatie sanatoasa, igienica si completa presupune consumarea legumelor intregi, viu colorate, nevestejite. In concluzie aprovizionarea dumneavoastra cu legume proaspete trebuie sa aiba loc cel putin de 2 ori pe saptamana.Sfaturi despre consumul sanatos de leg . . .

[citeste mai departe]

Alimentatie sanatoasa sfaturi(2) - 25-06-2011 - Alimentatie

Sfaturi utile privind consumul sanatos de lapte. Laptele,(inclusiv si lactatele ), este un aliment de baza in meniul nostru zilnic, de aceea chiar daca nu este un aliment perfect, este bogat nutritiv. Un pahar de lapte de vaca are in continutul sau aprox. 150 calorii, 8 g de proteine, 11,4 g glucide, 8,1 g grasime, 290 mg calciu, precum si cantitati importante din vitaminele A, D, vitamine din grupul B (inclusiv B12) si alte oligoelemente.Sfaturi despre c . . .

[citeste mai departe]

Fie ca tinem sau nu cura de slabire este necesar sa cunoastem modalitatile corecte de preparare a hranei. Prepararea alimentelor este foarte importantanta deoarece un mod gresit de pregatire a hranei poate duce la pierderea calitatilor benefice pentru organism din compozitia chimica a alimentului preparat. In consecinta hrana poate capata proprietati negative din punct de vedere nutritional aducand dupa sine afectiuni cronice la nivelul intregului organism . . .

[citeste mai departe]