Diete rapide

In cazul in care cauti o dieta rapida, ai nimerit in locul potrivit. In cele ce urmeaza iti voi prezenta una dintre cele mai rapide diete din lume, insa, inainte de aceasta, as vrea sa iti atrag atentia asupra unui lucru: Este extrem de important sa intelegi ca medicii nutritionisti nu incurajeaza, nu recomanda si nu sunt de acord cu astfel de metode. Slabirea rapida, pe termen scurt este extrem de periculoasa. In afara de kilogramele pe care le poti pierde usor intr-un timp scurt, in cazul in care nu vei continua cu un stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata, kilogramele pot reveni extrem de usor inapoi. Pe langa asta, sanatatea va avea de suferit in urma unei diete rapide.

Probabil nu o singura data am vazut femei slabe lesinand; exista posibilitatea ca multe dintre ele sa fi lesinat tocmai din cauza acestei diete. Multe dintre ele actrite, ce probabil au vrut sa slabeasca extrem de repede. Cum actritele sunt cel mai des intalnite la Hollywood, si aceasta dieta se numeste "Dieta Hollywood".

Exista multe variante ale acestei diete dar cea de care am auzit noi este urmatoarea:

Timp de 48 de ore se consuma doar lichide - ceaiuri, sucuri naturale, si lista poate continua.

Dieta Hollywood nu este recomandata decat pentru maximum de 48 de ore. Este de preferat ca o alta persoana sa supravegheze persoana ce tine dieta.

Cu ajutorul aceste diete se poate slabi intre 2 si 3 kg in cele 48 de ore.

Ce parere ai despre aceasta dieta? Mai cunosti alte diete rapide? Spune-le mai jos la comentarii !

Comentarii Diete rapide
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
dumitru catalina
11-01-2013  
am si eu o intrebare daca 48 de ore nu mananc nimik si beau doar lichine dupa astea 48 de ore ce a trebui sa mananc sa ma mentin la chilogramele obtinute dupa aplicarea retetei de slabit?
elena ionita
30-11-2012  
EU am slabit cu regimul bazat pe carne si legume in 3 saptamani 7 kg far m-am imbonlavit neavand vitamine si calciul care se is din lactate in dieta. recomand diet a cu in ice glicemic mic ,cu aceasta am slabit si I am day organismului to ate elementele necesare ,partea cea Mai buna este CA nu te ingrasi dupa, bineanteles daca pastrezi in echilibru alimentar.
ana popa
17-06-2012  
asta e o prostie.Nu poti sta 48 de ore cunsumand doar lichide.eu va spun un singur lucru:mancati fructe si legume in salata.eu mancam 5 salate pe zi cu rosii si castraveti si slabeam 0.5 kg si nu am pus nici un gream la loc.
mariana stanila
04-06-2012  
astept cu nerabdare indiciile tale si mi multe informatii.
Articolul Diete rapide a obtinut o medie de 4 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 4 comentarii.