Diete rapide 1 kg pe zi

Fie ca este vorba de o dieta bazata doar pe un anumit aliment, fie ca trebuie sa reduci consumul de mancare, in toate dietele este nevoie de seriozitate.

Nutritionistii ne indruma intotdeauna spre o slabire mai lenta, combinata cu un stil de viata sanatos, o alimentatie echilibrata si bineinteles exercitii fizice. Viata cotidiana nu ne permite insa intotdeauna sa mergem la sala, sa ne preparam fiecare mic dejun, pranz si cina asa cum am vrea noi sau chiar sa ne odihnim indeajuns.

De multe ori suntem constransi sa slabim un numar de kilograme intr-un timp destul de scurt pentru a putea fi destul de slabi pentru o festivitate sau un anumit eveniment si de aceea avem nevoie de anumite diete mai rapide, ce ne pot ajuta sa slabim un numar mare de kilograme intr-un timp destul de scurt.

Cele mai rapide diete indruma intotdeauna spre anumite puncte comune cum ar fi:

  • un consum de apa intre 2-3 litri pe zi
  • consumul de alimente bogate in fibre
  • consumul de alimente bogat in grasimi bune
  • consumul de fructe ( un mar pe zi te ajuta sa tii kilogramele la distanta din cauza continutul foarte ridicat de apa, 85%, fibre solubile si insolubile )
  • consumul de salate
  • consum de iaurt degresat
Toate aceste alimente ajuta la pierderea kilogramelor fie din cauza continutul ridicat de apa, fibre, calciu combinat cu alte componente bioactive ce se gasesc in lactate incetineste procesul de depozitare a grasimilor si chiar ajuta la arderea acestora.

Mai jos sunt cateva diete cu rezultate extrem de rapide ce pot ajuta la pierderea a 1 kg pe zi:

Dieta de slabire cu rezultate rapide

Dieta de 4 zile

Dieta de slabit Fulger - Cea mai rapida

Daca ai incercat una dintre diete sau ai incercat o alta dieta rapida cu care ai reusit sa slabesti 1 kg pe zi, te asteptam sa postezi un comentariu mai jos si sa ne impartasesti experienta ta!

Comentarii Diete rapide 1 kg pe zi
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
lina
06-01-2013  
dieta de 4 zile mi-a folosit cel mai mult
Articolul Diete rapide 1 kg pe zi a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 1 comentariu.