Super Slim

Super Slim

Pret:45 RON
Disponibilitate:Stoc epuizat
Compozitie

Extract din nuca Koncing
(Juglans regia)–18%  Este cunoscut in China, America si Europa ca Bomba Incediara de Grasime – actioneaza diminuand straturile adipoase de pe talie, abdomen, solduri, fese, picioare, antebrate, fata, etc, astfel rezultand un efect rapid de slabire.

Fruct de Garcinia Morella (HCA) – 13% Principala calitate este aceea de a transforma grasimea in energie. Metabolismul organismului revine la nivelul normal iar grasimile se acumuleaza cu greu sau aproape deloc deoarece celulele ajung la forma lor normala, fara grasimi, ele fiind arse.

Extractul de Mar verde ( extract de acid malic) – 16%. Activeaza celulele moi ale muschilor stomacali permitindu-le restabilirea elasticitatii si revenirea la capacitatea normala a stomacului in timp ce se micsoreaza considerabil apetitul. Acesta este unul din secretele SUPER SLIM. Dupa incetarea dietei, nu o sa mai apara aceeasi senzatie de foame datorata maririi stomacului.

Extractul de Kiwi (Actinidia chinensis) 13%.Dizolva repede proteinele din carne si stopeaza absorbtia de grasimi la nivelul stomacului.Ingredient Super Slim cu efect rapid de slabire.

Extract de radacina de tapinambur ( Helianthus tuberosus ) – 16%. Sunt un leac modest si prea putin folosit, care vindeca insa un numar foarte mare de boli. Favorizeaza imbunatatirea metabolismului lipidic,stabilizeaza nivelul zaharului din sange.

Extract de Dioscorea esculenta – 12%. Aceste plante, impreuna cu restul ingredientelor, inhiba apetitul, formeaza sentimentul de satietate, reduc grasimile din sange, astfel organismul pierzand din greutate, se evita durerile de burta si alte efecte secundare intalnite la produsele clasice de slabit.

Comentarii Super Slim
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
ilcaci narcisa
30-10-2012  
timp de 2 luni am consumat aceste pastile si am slabit 10kg.....le recomand si altor pers care chiar vor sa slabeasca
Articolul Super Slim a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 1 comentariu.