Trei exercitii pentru un posterior frumos

Pentru a fi posesorul/ea unu posterior cat mai ferm va recomandam urmatoatele trei tipuri de exercitii.

Exercitiul in care stai ghemuit:

- stati in picioare cat mai drept, indeparti-va picioarele exact cat e distanta dintre umeri; - pune-tiva mainile pe solduri, mimand ca vreti sa va asezati pe un scaun imaginar. Tineti spatele drept, si nu lasati genunchii sa fie mai in fata decat degetele de la picioare; - se poate lasa mainile atarnand lejer pe langa corp sau se pot duce in fata pentru echilibru. Daca e nevoie, tineti-va de un scaun pentru mai mult echilibru si stabilitate. Pe masura ce va veti dezvolta rezistenta va creste capacitatea de a va lasa din ce in ce mai jos.

Intinderile:

- incepe prin a va ridica, cu picioarele larg desfacute si cu mainile pe solduri; - faceti un pas in fata cu piciorul stang flexand ambii genunchi pana cand cel drept atinge podeaua; - incordati-va posteriorul pentru a va ridica. Apoi reveniti in fata cu piciorul drept si repetati miscarea.

Asa-zisul "pod":

- pentru acest exercitiu veti avea nevoie de o rogojina sau o suprafata comfortabila pe care sa va intindeti; - aseazati-va pe spate cu bratele intinse pe langa corp; - flexati genuchii si puneti-va talpile pe podea; - incordeati-va muschii abdominali care vor ridica zona buricului si vor determina ridicarea pelvisului; - urmatorul pas este sa va incordati muschii posteriorului si lasati-i va ridice de la sol. Centrul de greutate se va muta in zona umerilor. Apoi dati-le drumul incet si revineniti la pozitia initiala; - pentru acest exercitiu nu trebuie sa va faceti griji de cat de mult va ridicati de la sol, ar trebui sa conteze cat de incordati sunt muschii pelvisului si ai posteriorului.

Comentarii Trei exercitii pentru un posterior frumos
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
babica ionela
11-03-2013  
eu fac sport am un dvd de 46 min al lui leslie sansone si rezultate sunt momentan .asi vrea sa comand pastile de slabit dar eu acum lucrez in alta tara si nu cred ca se poate trimite comanda tocmai in germania.
marilena
25-07-2011  
sint bune dar eu sport nu prea pot facept ca sint operata lacoloana. ma intereseaza capsula de slabit arpfarm dar nu stiu cum o pot avea pt ca eu lucrez la roma italia multumesc
Daniela
16-09-2010  
probabil ca vreo 3 serii a cate 20 - 25 pe seara. Ca sa ai ceva rezultate.
Alexandra
30-07-2010  
cum pot slabi repede 8 kg ?
andreea
16-05-2010  
dar chiar st bune astea? st de cate ori pe zi trebuiesc repetate/:)
mary
11-04-2010  
chiar sunt interesante exercitiile si o sa le incerc si eu,dar totusi de cate ori trebuie repetate(adica de cate ori pe zi trebuie facute ?)
Articolul Trei exercitii pentru un posterior frumos a obtinut o medie de 4 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 6 comentarii.