Sporturi simple care topesc grasimile

Experimentele si stiinta au dovedit pe parcursul timpului ca exercitiile adjuvante in lupta cu kilogramele in plus sunt adesea si cele mai simple, la indemana oricui.

Practicarea sportului in viata cotidiana a devenit o chestiune de necesitate fie ca tinem o dieta pentru slabit sau nu, miscarea fizica nu poate sa lipseasca din ageda dumnevoastra daca doriti sa aveti o viata lunga si sanatosa.

Mersul pe bicicleta

- intr-o plimbare cu bicicleta timp de o ora, se ard aproximativ 1000 de calorii; - hidratarea este foarte importanta in timpul exercitiului de aceea este de preferat sa nu uitati sticla cu apa.

Alergatul:

- iti mentine corpul tonificiat, imbunatateste rezistenta fizica, mentine sistemul cardio- repirator sanatos, si cel mai important in cazul de fata ajuta la topirea grasimilor, comsumand in timpul exercitului in jur de 700 de calorii pe ora; - pentru refacerea dupa o sesiune corespunzatoare de alergat este indicat sa beti o ciocolata cu lapte, deoarece aceasta va furnizeaza tot ceea ce aveti nevoie si anume: calciu, vitamina E, carbohidrati.

Inotul:

- este cunoscut ca fiind singurul sport care antreneaza toti muschii in acelasi timp, intr-o singura ora puteti scapa de 800 calorii; - important este ca dupa antrenament sa consumati o masa corespunzatoare pentru a va ajuta masa musculara si aportul de energie sa se refaca: paste, orez, peste, salata.

Urcatul pe scari:

- este un exercitiu la indemana oricui, care arde in jur de 700 de calorii pe ora, - dupa ce ati terminat exercitiul pentru a va revigora puteti consuma un fresh de portocale facut acasa.

Sariturile cu coarda:

- sunt deosebit de eficiente, ajutandu-va la arderea a pana la 250- 400 de calorii in 15 minute; - pentru a va sporii rezistenta fizica in timpul si dupa exercitiu consumati suc de sfecla rosie; - daca pe parcursul efortului simtiti o durere acuta in abdomen, este indicat sa opriti exercitiul.

Comentarii Sporturi simple care topesc grasimile
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
geo
15-05-2012  
si mersul cu rolele ajuta ffffff mult ;).
Daniela
15-03-2012  
alergatul ajuta mult la slabit
ilie daniela
19-02-2012  
alergatul urcatul pe scari sarituri cu coarda
florina
15-01-2012  
sunt foarte utile multumesc :*
Angy
12-05-2011  
Magnific ador aceste sfaturi despre ce exercitii sa practik :X
miron alina maria
04-05-2011  
Super.Minunat
Articolul Sporturi simple care topesc grasimile a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 6 comentarii.