Gimnastica cu efect rapid anticelulita

Urmatoarele exercitii de gimnastica va ajuta sa in lupta cu celulita si bineinteles mentin intr-o forma fizica excelenta.

Pentru muschii feselor:

- la o distanta aproximativ 30 cm de un perete, sprijiniti-va cu spatele de el, - incordati muschii abdomenului si-ai feselor si lasati-va in jos, pana ce coapsele formeaza un unghi de 90 de grade cu gambele (sa fie paralele cu podeaua). - pastrand pozitia, numarati pana la 30-50, apoi ridicati-va, incet eelaxandu-va. - exercitiul se repeta de 20 de ori.

Impotriva celulitei:

- culcati-va pe podea pe partea stanga, cu capul sprijinit pe bratul stang. - intindeti piciorul drept si ridicati-l in sus, lateral, de 30 de ori. - schimbati partea, ( persoanele care nu au antrenament fizic trebuie sa progreseze treptat, pornind de la 5-10 miscari pe zi.)

Antrenament in apa:

- joggingul acvatic" topeste" in timp celulita. - fuga prin apa (mare, bazin sau rau), fara sa scoateti picioarele afara (mers contra apei) arde de doua ori mai multe calorii decat joggingul normal. - presiunea apei maseaza puternic tesuturile, drenand celulita si stimuland circulatia sangelui, totodata intareste vasele sanguine.

Comentarii Gimnastica cu efect rapid anticelulita
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
vio
19-05-2012  
la mine nu.si face efectul! si nu.i ca fac de o saptamana. fac de foarte mult timp aerobic pe langa o alimentatie sanatoasa,iar celuita tot persista! am si momente de descurajare...dar tot continui sa fac
Tati
16-02-2012  
Buna
Este super antrenamentul in apa.Pacat ca nu prea avem piscine la dispozitie acum iarna.
Pupici
iuliana
14-01-2012  
aerobicul nea facut sa slabim
tantza
20-06-2011  
Daca nu am fi atat de comode in mod sigur arata mult mai bine,iar gimnastica si un stil de viata sanatos sunt secretele unui corp de invidiat,Articolul foarte bun.
claudia
19-06-2011  
aerobic,o alimentatie sanatoasa si mesele regulate
Alexandra
17-06-2011  
Sunt de acord ca gimnastica te scapa de celulita... :X
Articolul Gimnastica cu efect rapid anticelulita a obtinut o medie de 4 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 6 comentarii.