Exercitii pentru picioare de invidiat

Exectii fizice pentru a avea picioare perfecte.

Doriti sa aveti picioare frumoase, armonios definite? Va prezentam doua seturi de exercitii care va ajuta in indeplinirea acestei dorinte; practicate regulat sunt foarte eficiente.

Primul exercitiu:

- stati in fata unui scaun, tinand marginea acestuia; - inaltandu-va pe varfurile degetelor, efectuati ridicari pe varfuri; - relaxati-va. repetati de 20 de ori; - efectuati acelasi procedeu il repetati cu gleznele departate si degetele de la picioare apropiate; - la sfarsit, repetati exercitiul cu gleznele alaturate de inca 20 de ori.

Al doilea exercitiu:

- aseazati-va intinsa pe o parte astfel incat corpul sa fie perpendicular pe suprafata podelei; - sprijiniti-va pe antebratul drept; - tineti picioarele drepte cu varfurile perfect intinse; - balansati piciorul drept sus si jos; - repetati miscarea dar tragand varful piciorului spre dumneavoastra; - intoarceti-va pe partea stanga si repetati miscarea cu piciorul drept.

Comentarii Exercitii pentru picioare de invidiat
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
negrea dorina
23-09-2012  
le fac din momentul in care am citit mai mult din picioare rezemata de scaun
crina
20-07-2011  
sper sa ma ajute la ceva.
Raluca
23-06-2011  
Daca exercitiile astea nu se dovedesc a fi eficiente, macar va vor ajuta sa construiti o imagine frumoasa pentru partenerii din viata voastra. Imaginati-va ! Voi lucrati intens, iar ei privesc. Super, nu ? Daca sunteti mai curajoase puteti chiar sa organizati mai temeinic "evenimetul". Un scaun confortabil, un cocktail savuros, poate o melodie adecvata si o priveliste nepretuita :) :D Ce si-ar putea dori mai mult ? Daca nici asta nu functioneaza atunci ar trebui sa incetam sa ne prostim si sa lucram pe bune. Poate cu "picioare de invidiat" merge ;)
Articolul Exercitii pentru picioare de invidiat a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 3 comentarii.