Exercitii pentru fese si coapse

Fese si coapse bine conturate cu ajutorul unor exercitii fizice simple.

Pentru a dobandi un posterior de invidiat va recomandam urmatoarele exercitii prin care va veti sculpta zonele cu probleme, respectiv coapsele si fesele. Inainte de incepe seria de exercitii este bine sa va incalziti prin alergare pe loc timp de 5 - 10 minute, astfel partea inferiora a corpului este pregatita pentru remodelare fara riscul de febra musculara sau intinderi.

Primul exercitiu:

- stand in pozitie de drepti, cu membrele usor departate, indoit-va genunchii, apleacandu-va putin inainte, adoptand o pozitie a corpului usor ghemuita; - din acest punct faceti rapid un pas lateral cu piciorul stang, si reviniti in pozitia initiala; - veti realiza dac efectuati exercitiul corect in functie de presiunea exercitata asupra muschilor; - repetati miscarea de 15 ori pentru fiecare picior.

Exercitul al doilea:

- sprijiniti-va greutatea corpului in genunchi si antebrate, pastrandu-va privirea spre sol; - incepand cu piciorul stang, indoiti-l la un unghi de 90 de grade si ridicati-l spre tavan; - atentie la sa respectarea indicatiilor de pozitie, altfel riscati sa nu efectuati corect exercitiile si rezultatul sa nu fie cel scontat; - pentru fiecare picior repetati exercitiul de 15 ori.

Al treilea exercitiu

- aseazati-va pe spate cu genunchii indoiti, picioarele usor departate si mainile pe langa corp; - muschii fesieri si abdominali trebuie incordati in permanenta cat timp ridicati bazinul cat de sus cu putinta metinand pozitia cateva secunde; - coborati bazinul spre podea, tinand cont ca eficacitatea exercitiului consta in mentinerea muschilor fesieri incordati. Daca exersati constiincios de cel putin 2 ori pe saptamana timp de minim 25 de minute dupa o luna rezultele vor devenii foarte vizibile.

Comentarii Exercitii pentru fese si coapse
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
vili tudor
14-02-2013  
prietena mea a facut aceste exrciti s foarte f bune si ea arata mai bibneee...
Iunia
19-12-2012  
Nu am incercat sa fac exercitiile care mi le-ati recomandat, dar am incercat de pe site-ul dumneavoastra \\\"Cura de slabire cu grefe\\\" si am slabit intr-o saptamana 3.5 kg si vreau sa continui cu aceasta cura.
flori
21-10-2012  
nu\'mi place
MARY
24-06-2011  
sper sa fiu incantata dupa o luna de exercitii,asa ca voi comenta atunci si voi multumi d-nilor care mi-au dat aceste sfaturi!
Articolul Exercitii pentru fese si coapse a obtinut o medie de 4 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 4 comentarii.