Exercitii fizice pe care le puteti face in timp ce priviti la tv

Activitatea fizica este foate bine venita sub orice forma atata timp cat este facuta corect, dupa un program pe care sa-l respectati

Toti ne dorim sa fim in forma si sa avem un corp frumos insa pentru unii mersul la sala prezinta dificultati de domeniu financiar sau pur si simplu nu se simt confortabil intr-un astfel de mediu, sau timpul le este solicitat de alte activitati. Iata cateva exercitii pe care le puteti efectua cu succes in fata televizorului, in timp ce urmariti programele de televiziune preferate.

Jogging

- se poate incepe programul de exercitii cu joggingul pe loc; - se va alege showul preferat si pe perioada publicitara (care dureaza cam 15 minute pe ora) se va face jogging pe loc. Daca stati in fata televizorului 2 ore, jumatate de ora ii este rezervat joggului.

Dans

- este unul dintre cele mai bune exercitii cardio, consumand pana la 130-150 calorii intr-o jumatate de ora de dans. Astfel in timp ce ascultati muzica favorita, va distrati arzand calorii!

Genoflexiuni

- sunt exercitiile potrivite pentru intarirea musculaturii feselor si picioarelor. Mainile se vor pune pe solduri iar spatele se va mentine perfect drept, iar privirea inainte. Exercitiile se vor repeta de mai multe ori, pe o perioada de 15 minute si dupa 10 minute pauza, reluati.

Sarituri

- timp de 10- 15 minute sariti usor sub forma de ridicare pe varfuri. Astfel efectuati un exercitiu cardio perfect in timp ce urmariti programul preferat.

Abdomene

- in timpul vizionarii programelor tv, se pot fac abdomene; 20-30 de repetari ale acestui exercitiu vor avea ca rezultat intarirea muschilor abdominali.

Lovituri si pumni

- miscari care vor imita loviturile si aplicarea unor pumni unui partener imaginar, in timp ce picioarele se vor mentine in miscare. Uneori orice fel de activitate este potrivita; Dupa ce efectuati aceste exercitii usoare hidratati-va. Innainte de a incepe seria de exercitii aerisiti corespunzator incaperea in care va aflati. Daca doriti sa ridicati nivelul de dificultate al exercitiilor achizitionati-va treptat aparate care sa va faciliteze evolutia: de exemplu o banda de alergat, o bicicleta fixa, o minge minge gonflabila pentru exercitii fizice, gantere, etc.

Comentarii Exercitii fizice pe care le puteti face in timp ce priviti la tv
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
radu florina
09-08-2012  
imi place sa fac sport iar sfatul acesta este potrivit pt mn multumesc
Lily
09-06-2012  
sunt foarte binevenite sfaturile acordate, multumesc mult.
ROXY
29-01-2012  
super tate ,mai mare sport ca la tara zilnic nici ca o sa gasiti..eu dau la zapada ,sparg lemne si mi se pare ca-i 2in 1
Articolul Exercitii fizice pe care le puteti face in timp ce priviti la tv a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 3 comentarii.