Metoda simpla de a slabi rapid

Urmatoarele sfaturi te pot ajuta in atingerea scopului propus si anume pierderea in kilograme: 1. Ganditi pozitiv si incurajeati-va pe tot parcursul regimului. 2. Cautati o sala de fitness sau forta intr-o zona in care va convine ca locatie si dotari. Discutati cu prietenii dumneavosatra si faceti cea mai convenabila alegere. 3. Incepeti sa va obisnuiti cu practica unui regim cardio intens cel de putin de 2 ori pe saptamana, timp de cel putin 45 minute, in timp ce practicati si un program de antrenament pentru pierderea in greutate, de 3 ori pe saptamana. 4. Cautati diferite diete, informati-va cat mai bine posibil si incepeti-o pe cea mai convenienta atat financiar cat si din punct de vedere alimentar deoarece o dieta prost aleasa va da multe batai de cap si in plus aveti predispozitia de renunta la ea foarte usor. 5. Regimul alimentar, miscarea fizica trebuie respectate intocmai, si garantat in timp rezultatele vor fi mai mult decat evidente.

Comentarii Metoda simpla de a slabi rapid
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
monika
06-03-2012  
ap sper sa dea rezultate
tatiana
26-02-2012  
vreau sa slabesc cu 8 kg
Georgiana
14-06-2011  
merg la salon unde fac electro,termosauna si masaj iar in paralel regimul disociat pe mese.astept rezultatele
andreea
03-02-2011  
Eu am slabit cu sport si DuoSlim. Un produs natural pe baza de plante. Am scapat de 7 kilograme in 4 saptamani.
nita
11-07-2010  
imi doresc foarte mult sa slabesk cu 6 kg ajutatima va rog.
byanca
21-03-2010  
nu exista nu pot
exista nu vreau .
Si eu cristi aveam acum vreo luna
64 de kg , 13 ani si 1.62 m , si cu dieta cu mere + dieta fulger am slabit in 3 saptamani 6 kg si jumatate , apoi , evident , dupa aceaste diete , am mers la un fast food sa mananc ceea ce imi doream dar nu puteam sa mananc in timpul dietei , timp de vreo 2 saptamani nu am mai facut sala , si am mancat si alimente " nepermise " si , dupa aceste diete , nu m`am ingrasat decat cu un 1 kg intr`o luna ... mie una mi se pare o investite buna decat sa te ingrasi 3 kg intr`o saptamana . daca vrei sa iti explic mai mult id.u meu e : bya_d0ll@yahoo.com
cristi
06-03-2010  
eu vreau sa slabesc dar nu pot
Articolul Metoda simpla de a slabi rapid a obtinut o medie de 4 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 7 comentarii.