Dieta Rina

Dieta Rina este supranumita dieta de 90 de zile.

Principiul functionarii acestei dieta consta in disocierea alimentelor ingerate. Dieta faimoasa peste ocean abia a ajuns in Romania, iar putin cunosc efectele formidabile ale acesteia.  Urmand aceasta dieta pierderea kilogramelor in exces va fi drastica, circa 10 kilograme.

Dieta Rina difera de dieta disociate prin modul de combinare al alimentelor. In cazul dietei Rina pe parcursul celor 90 de zile exista un circuit de 4 zile de disociere alimentara ce se reiau.

Ziua proteinelor
In ziua dedicate proteinelor se pot consuma lactate, branzeturi, oua, carne, legume.
Singura exceptie o fac cartofii si orezul, din cauza ca acestia au un aport ridicat al caloriilor.
Astfel puteti consuma gratare de pui sau curcan, salate de legume, oua umplute sau omlete delicioase.

Ziua de amidonoase
Daca in ziua dedicata proteinelor a trebui sa excludeti consumul de cartofi, iata ca ziua de amidonoase face dreptate. Puteti consuma cartofi piure sau natur. De asemenea in aceasta zi aveti liber la saratele, biscuti si alte bunatati de patiserie, cu moderatie insa.

Ziua de carbohidrati
Ziua de carbohidrati va fi ziua favorita a dietei pentru pofticiosi. In aceasta zi se pot consuma ciocolata neagra, inghetata, legume variate si  salate de fructe servite cu frisca.

Ziua de vitaminizare
In ziua de vitaminizare se recomanda consumul de legume, fructe, fructe uscate si oleaginoase (alune de padure, migdale, fistic )

Ziua de detoxifiere
Ziua de detoxifiere seamana cu o zi de post negru. In aceasta zi se consuma doar apa, recomandabil fiind consumul a 2-3 litri de apa sau ceai neindulcit.

Dieta Rina, supranumita dieta de 90 de zile, este considerata una din cele mai eficiente diete aparute in ultima vreme. Bogata in vitamine si minerale, aceasta dieta sustine o alimentatie echilibrata si ajuta la modelarea unei siluete demna de invidiat pe parcursul a doar trei luni!

Comentarii Dieta Rina
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
Apostol Sergiu
16-09-2015  
Nu e deloc complicat, e foarte usoara, simpla si nu este deloc costisitoare . Poti afla mai multe detalii de pe www.dieta-rina.ro
marius
06-12-2012  
cred ca e mai complicat de-atat , cred ca trebuie cu adevarat sa vrei sa slabesti , sa nu te minti pe tine insuti si 90 de zile sa rezisti
Articolul Dieta Rina a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 1 comentariu.