Dieta ketogenica

Mereu auzim cazuri care spun ca unele persoane pot consuma orice aliment in exces fata a depune kilograme in plus. Desi pare un mit metabolismul accelerat este un vis pentru multe femei pofticioase care incearca in zadar sa isi ignore dorintele alimentare cu pretul siluetei.

Diete ketogenica este o dieta moderna care presupune accelerarea proceselor metabolice, fara acel riscant efect yoyo. Desi scaderea in greutate este una lenta in cazul dietei ketogenice, aceasta are rezultate optime pe termen lung. Dieta de acest tip presupune doua etape principale si un mecanism de sustinere general. Astfel va exista o perioada de atac si o perioada de mentinere, ambele fiind sustinute de activitate fizica de patru ori pe saptamana cu sedinte ce dureaza minim 120 de minute.

Dieta ketogenica presupune in primul rand calculul caloriilor consumate. In prima parte a dietei, cea de atac, se recomanda scaderea a 500 de calorii fata de consumul obisnuit. Astfel femeile ce urmeaza dieta ketogenica vor consuma 1.500 de calorii zilnic, iar barbatii 2.000 de calorii.

Pe masura ce dieta isi face simtite efectele femeile pot consuma circa 2000 de calorii, iar barbatii 2500.
Chiar si odata cu cresterea numarul de calorii ingerate anumite alimente sunt strict interzise in aceasta dieta.

Alimentele interzise in dieta ketogenica sunt cele pe baza de cereale, mamaliga, cereale expandate, paine, biscuiti. De asemenea sunt interzise dulciurile, bauturile carbogazoase, alcoolul, cartofii si lactatelor nefermentate.

Ca sfat, daca simtiti o senzatie de foame sau resimtiti o pofta ce va taie din motivatie consumati circa 5-8 migdale sau alune de padure, iar senzatie de satietate va reveni.

Nu va ingrijorati daca veti urma aceasta dieta si pierderea kilogramelor in plus se va face intr-un ritm alert la inceput si apoi va sista. Pragul de platou nu dureaza mult, iar efectele vor fi resimtite curand atat in oscilatia acului cantarului cat si in masura hainelor.

Comentarii Dieta ketogenica
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
Luana
03-02-2013  
e interesanta
mitica
15-01-2013  
orice e binevenit , doar sa fie o mana intinsa spre ajutor , mesi ffff mult !
lacramioara
06-01-2013  
mersi ff mult chiar nu stiam ce sa fac dar cu ceea ce ati scris chiar ma ajutat ff mult merci mult
Mircea
10-12-2012  
da cine are timp sa tot numere pe calorii si sa caute fiecare produscu caloriile lui dac ar fi o lista dealtfel dieta pare ok
Articolul Dieta ketogenica a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 4 comentarii.