Dieta dupa ceas

Aceasta dieta va garanteaza pierderea a 5 kilograme in 2 saptamani,fiind denumita si dieta dupa ceas.

Dieta va da posibilitataea sa respectati in acelasi timp principiile unei alimentatii sanatoase si echilibrate, fara a va acutiza senzatia de foame ce intervine in timpul unui regim de slabire

Micul Dejun:

Inovator la aceasta dieta este micul dejun, acesta trebuie sa fie bogat in alimente cu continut crescut de lipide. Se evita astfel senzatia de oboseala care apare de obicei cu cateva ore inaintea pranzului. - 20 grame de unt, - ceai sau cafea, simple fara alte "artificii" cum ar fi zaharul sau laptele, - 70 grame de paine peferential integrala ( deoarece contine zaharuri lente, aducand energie pentru organism), - branza de orice sortiment 100 de grame. Ar fi indicat sa evitati alimentele cu continutul ridicat de zaharuri rapide cum sunt: produsele de patiserie, cerealele cu adaos de zahar,etc.

Pranzul

Acesta va fi constituit din proteine animale si carbohidrati, nefiind insa unul foarte consistent, pentru a nu va induce senzatia somn si oboseala; - orice tip de carne la alegere, cantitatea pentru consum o veti stabili adaugand 100 la inaltimea dumneavoastra exprimata in centimetri, de exemplu: pentru o persoana care are 170 cm, cantitatea ideala de carne este 270 g (170 plus 100); - puteti consuma de asemenea orez, peste, cartofi pregatiti in abur pastrand proportiile indicate. Ar fi indicat sa evitati: deserturile bogate in acele zaharuri rapide, aperitivele, gustarile bogate in calorii.

Cina:

Pe timpul serii, se diminueaza productia de enzime si procesele digestive scad in intensitate, de aceea ora cinei nu trebuie sa depaseasca sub nicio forma ora 19. Felurile de mancare trebuie sa fie foarte usoare; - carne slaba, cu 40 de grame mai putin decat inaltimea dumneavoastra exprimata in centimetri. Astfel, pentru o persoana ce masoara 170 cm, cantitatea de carne recomandata va fi de 130 g (170 minus 40); - peste sau fructe de mare , respectand indicatiile de gramaj; - o portie de legume gratinate sau pregatite la abur; - carne slaba, cu 40 de grame mai putin decat inaltimea dumneavoastra exprimata in centimetri.

Comentarii Dieta dupa ceas
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
madalina
09-11-2011  
chiar nu mi se pare o dieta ;)) asta mananc eu in fiacare zi si nu mi se pare ca slabesc tot 49-50 de kg am :) si in plus ca nu mananc carne ..mi se pare o prostie pt ca tot ce ati zis este sa te intretii nu sa slabesti:)
ramona
19-08-2011  
nu prea cred totusi am inceput dieta abstinentei si foamei dupa ora 18 numai mancam am scos sucu si fac si ceva sport ce pot tinand cont ca am bebe mic speram sa o pot duce la capat
elena
26-05-2011  
am incercat atiitea diete care nu au dat rezultate incit nu stiu ce sa spun . o probez si vedem dupa
miron alina maria
04-05-2011  
nu stiu ce sa spun
Articolul Dieta dupa ceas a obtinut o medie de 3 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 4 comentarii.