Dieta de 90 de zile

Dieta de 90 de zileDieta de 90 de zile este o dieta in care pierderea kilogramelor in plus se face progresiv fara riscul de a supune organismul la diete restrictive cu impact negativ asupra sanatatii. Dieta de 90 de zile este o dieta populara in Statele Unite ale Americii pentru ca pe langa pierderea kilogramelor aceasta actioneaza si asupra metabolismului accelerand rata de ardere a grasimilor. Astfel dupa o perioada de 3 luni metabolismul lenes este pus la treaba si stimulat incat efectul yoyo sa poata fi evitat.

Dieta de 90 de zile face parte din gama dietelor disociate. Acest lucru reprezinta ca pe durata dietei se va consuma zilnic un anumit grup de alimente. Dieta presupune sa consumi patru grupe alimentare principale. O zi sa fie bazata pe proteine, o alta pe legume, o a treia in care sa mananci doar carbohidrati, iar a patra zi sa fie de ziua de fructe.

Este important sa fie pastrata aceasta ordine a zilelor de dieta si acest ciclu sa se reia pe durata celor 90 de zile pentru rezultate optime.  Odata pe luna, in general in data de 29 este recomandabil sa se consume doar apa, ceai sau cafea, dar fara zahar. Aceasta zi de apa trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe si sa fie urmata apoi de cea de proteine.

In dieta keto micul dejun trebuie sa fie format dintr-un bol mare de fructe indiferent de zi. Mancarea, indiferent de zi poate fi pregatita prin procesul termic de fierbere, prajire sau coacere fara a se adauga sosuri aditionale.

La finele celor 90 de zile se va trece progresiv la alimentatia de dinaintea dietei. Este important ca dupa dieta, in urmatoarele 90 de zile, fructele sa fie in continuare consumate la micul dejun.

Numarul de kilograme pierdute depinde de greutatea initiala, astfel daca esti supraponderala vei observa o scaderea dramatica in acul cantarului. In plus sportul si activitatea fizica zilnica pot grabi procesul de pierdere al kilogramelor in plus.

Comentarii Dieta de 90 de zile
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
Rotaru Felicia
24-08-2015  
Pare sa fie eficienta! Voi incepe dieta si dupa aceea voi putea mai bine comenta!
dale ramona
15-08-2013  
chiar e eficienta ! e la mintea cocosului ca e cea mai buna dieta , e logica
Articolul Dieta de 90 de zile a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 1 comentariu.