Dieta balerina

Dieta balerina face parte din randul dietelor rapide cu efecte imediate, circa 1 kilogram pe zi. Denumirea acestei diete provine din faptul ca balerinele sunt aparitii gingase, desi in spatele aspectului lor se ascund ore de munca si sacrificiu. 

Trebuie mentionat ca dieta balerina este o dieta hipocalorica. Daca suferiti de anemie sau aveti alte afectiuni va recomandam sa nu urmati acest tip de dieta.

In principal dieta balerina este urmata de persoanele ce au un eveniment important si vor sa aiba o aparitie uluitoare. Efectele dietei sunt de termen scurt sau mediu, in plus pentru ca orice dieta hipocalorica reprezinta un risc, dieta balarina poate fi urmata maxim 5 zile in conditii de siguranta pentru organism. 

Regulile dietei balerina sunt simple. Nu manca in exces si prefera portiile mici. In plus trebuie eliminat consumul de sare, iar apa sa intervina in front drept cel mai bun prieten.

La masa de pranz poti consuma doar supa, iar alimentele nu pot fi combinate in seria lactate si carne, carne si cartofi, orez, paste. Gustarile sunt permise atata timp cat e vorba doar de un mar sau o portocala.

De asemenea in dieta balerina nu trebuie ca inainte de masa, cu circa 30 de minute, sa se consume lichide. Urmand dieta balerina se pot slabi circa 6 kilograme, in functie de metabolism si arderile interne ale fiecaruia.

La fel ca o balerina ce depune un efort fizic sustinut, si cele ce urmeaza dieta trebuie sa practice sport zilnic cu rigurozitate, fie ca e vorba de antrenamente de fitness sau cardio.

Din pacate deoarece consumul caloric al acestei dietei este de 1000 de calorii pe zi aceasta intra la categoria infometare. Daca va decideti sa urmati aceasta dieta va sugeram sa suplimentati dieta cu multivitamine.

Comentarii Dieta balerina
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
iulia neagu
19-02-2013  
as vrea sa slabesc si eu 10 kg dar nu stiu cu ce sa incep .
danut
06-02-2013  
precum va spuneam ce face dragostea cu omu :-)
am dat o raita pe la ceste diete si cu multa ambitie am slabit in jur de 5 kg , ceea ce zic eu e foooarte bineee...n-a mers asa repede cum credeam dar am invatat cate ceva intre timp .
danut
18-12-2012  
sunt un grasut dragut dar tot vreau sa slabesc , am intalnit o fata si vreau sa slabesc rapid asa ca am sa incerc aceasta dieta , va tin la curent
Articolul Dieta balerina a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 3 comentarii.