Dieta bogata in proteine ne poate scapa de celulita

O dieta corespunzatoare poate reduce sau chiar elimina celulita.

Esteticienii sustin faptul ca genetica este de fapt cheia aparitiei celululitei, o alimentatie corecta ajuta la controlul acesteia.

Celulita se poate combate cu o dieta bogata in proteine si fara prea multi carbohidrati, astfel se intesifica procesul de consumare a grasimilor si procesul metabolic ce transforma lipidele in acizi grasi.

Exista trei tipuri de celulita:
1. Celulita dura care apare in general la femeile tinere in special pe muschi
- specialistii sustin ca acest tip de celulita este cel mai usor tratabil;

2. Celulita cea moale fiind intalnita fregvent la femeile de peste 35 de ani sau la persoanele care sufera de obezitate;
- acest gen de celulita este o afectiune mai greu de tratat si apare in zonele urmatoare: pe picioare, pe abdomen, pe brate si pe spate;

3. Celulita edematoasa este o afectiune rara dar destul de grava, o disfunctie care poate provoca durere, zonele afectate se pot inflama in principal din cauza retentiei de apa;
- in acest caz pe langa tratamentul medicamentos, trebuie consumate cantitati insemnate de apa pentru a accelera activitatea rinichilor astfel lichidul in exces se poate drena.

Pentru o dieta adecvata afectiunii cu care va confruntati este indicat sa consultati opinia medicilor avizati.

Comentarii Dieta bogata in proteine ne poate scapa de celulita
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
sanda schmidt
20-01-2014  
doresc sa incerc aceasta dieta !!!!
mia farow
15-08-2013  
si cu acidul uric ce facem ?
Tolan Bianca
25-03-2013  
dieta aceasta chiar da rezultate
popescu adela
30-01-2013  
sunt de acord cu aceasta dieta
cici
27-01-2013  
sportul si supliformul m-au ajutat pe mine
dida
07-12-2012  
cristina , e prea mult de calculat , salutari
Popescu Oana
28-10-2012  
super ,super
cristina
13-03-2012  
Salutari la toata lumea!
Sunt perfect de acord cu dieta bazata pe proteine. O recomand tuturor persoanelor predispuse la ingrasare (tipul endomorf). Dieta consta in consumul de 90% proteine, 5% carbohidrati si 5% lipide (grasimi). Cu alte cuvinte, carne slaba, peste, branzeturi slabe. In rest consumati alte alimente pe care le gasiti in acest tabel, dar cu precautie pentru ca excesul de carbohidrati favorizeaza foamea (http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/) . Calculati si ce cantitate de apa trebuie sa beti in functie de kilogramele pe care le aveti. Ca miscare eu recomand aerobic/cardio 30-40 min de 3 ori pe saptamana (vezi aerobic cu Gilad ;) ) Succes si sanatate multa!
dede
18-10-2011  
incepe sa-mi apara..ce sa fac ?
elena
22-09-2011  
As vrea sa stiu si ce se poate face in acest caz,adica ce dieta recomandati pe baza de proteine. Electrostimularea ajuta?
Articolul Dieta bogata in proteine ne poate scapa de celulita a obtinut o medie de 5 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 10 comentarii.