Ceaiul de soc, te scapa de kilogramele in plus!

Ceaiul preparat din floarea de soc va imbunatateste si mentine sanatatea prin proprietatile sale extraordinare

Datorita principiilor active ceaiul si tinctura de soc au actiune diuretica, fara a prezenta efectele negative pe care le au diureticele medicamentoase. Asigura un tranzit intestinal normal, fiind un laxativ care protejeaza intestinele de toxinele specifice. Floarea de soc inhiba apetitul alimentar astfel incat, treptat, senzatia de foame sau poftele dispar. Pe langa alte multe efecte pozitive la nivelul multor organe interne ceaiul si tinctura de soc va sunt cel mai bun aliat in lupta cu kilogramele in plus, cu celulita. Printr-un "tratament" de detoxifiere scapati de kilogamele in plus, redati pielii aspectul neted si frumos deoarece eliminati toxinele si surplusul de apa din organism. Pentru persoanele care doresc un efect mai rapid, se recomanda asocierea cu tinctura din fructe de soc, care este obtinuta din aceste fructe macerate in alcool de cereale dublu rafinat; o lingurita (diluata) inainte de fiecare cana de ceai consumat. Puteti tine acesta cura intre 1 si 3 luni in functie de numarul de kilograme de care doriti sa scapati. Dupa o singura luna daca cura este tinuta corect (aproximativ trei cani de ceai pe zi plus tinctura) puteti pierde intre 7 si 9 kilograme. Aceasta combinatie de ceai si tinctura are un efect diuretic, laxativ, sudorific, favorizeaza arderile metabolice, dizolva grasimile si elimina surplusul de apa din organism.

Acesta cura are insa si unele contraindicatii:

- tinctura nu va fi administrata fara sa fie diluata; - consumul de ceai si tinctura este contraindicat in cazurile de diaree acuta si sau cronica, colita de fermentatie; - abuzul de tinctura sau fructe de soc se poate manifesta prin: voma, arsuri gastrice, diaree, deshidratare, stare generala alterata.

Comentarii Ceaiul de soc, te scapa de kilogramele in plus!
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
telefan aurelia
11-05-2013  
vreu sa stiu cat slabesc in prima luna doar cu ceai potsamananc si paine de care
danielabodil
17-05-2012  
da chiar functioneaza ceaiul de soc in trei zile am scazut in greutate 1.5kg
lore
11-03-2012  
chiar functioneaza ceaiul de soc si cel la pliculete este bun??
valentina
07-06-2011  
tinctura se poate cumpara din magazinele de profil, adica din cele cu produse din plante.
adriana
26-05-2011  
am si eu o intrebare tinctura cum se face k nu am inteles?
Articolul Ceaiul de soc, te scapa de kilogramele in plus! a obtinut o medie de 4 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 5 comentarii.