Cate mese pe zi sunt recomandate

Frecventa meselor este foarte importanta pentru pastarea unei stari fizice bune, deoarece cu cat luati masa mai des cu atat corpul dumneavoastra va fi mai eficient in procesarea alimentelor pe care le consumati.

Astfel 3 mese pe zi nu sunt suficiente pentru a avea un metabolism perfect functional.

Printre beneficiile mancatului frecvent se numara:

- un nivel mai ridicat al energiei; - un metabolism mai rapid,; - o depunere mai redusa a grasimii datorita portiilor mai mici; - scadarea poftei de mancare; - un nivel echilibrat al secretiei de insulina si al glicemiei; - majoritatea caloriilor sunt utilizatate pentru dezvoltarea masei musculare; - mai buna absorbtie si utilizare a nutritientilor. In functie de obiectivele dietei dumnavoastra ar trebuii sa mancati de cel putin 3 ori pe zi. Aceste portii ar trebuii sa fie mai mici si echilibrate in proteine, carbohidrati si grasimi. Daca consumati aimentele de genul mar sau un shacke proteic, intre mese nu inseamna ca ati luat o gustare, realizati un echilibru intre micro si macro proteine pentru a profita integral de metabolismul dumneavoastra.

Comentarii Cate mese pe zi sunt recomandate
Nume si prenume
E-mail
Cate stele acorzi acestui articol? 1 2 3 4 5
  
Comentariu
  
Doi plus trei egal cu
  
alina
20-03-2013  
care tablete ?
anca pop
25-02-2013  
cum se numesc tabletele?
catalina
17-06-2011  
am 23 de ani si am avut intotdeauna probleme cu greutatea pana acuma trei luni cand m-am intalniyt cu o colega si mi-a recomandat cvapsula de slabit vreau sa spun k aveam 90 de kg si 1,65 inaltime nu purta fustite sau maiouri .Viatza mea s-a schimbat acuma de cand iau pastilele si tin si regim sa am un efect mai mare .regimul consta in trei mese principale pe zi de la ora sase mere verzi si cam 2l de apa pe zi si sport adik mers pe bicicleta si orice implica iscare ..ca o glumitza mama ajunsese sa imi spuna mai stai pe acasa ..mergea toata ziua mai multe detalii si poze dati add la id-ul pamela_cati_2008.Vreau sa spun k am recomandat pastilele la ai multe persoane si sunt multe persoane doritoare pakt ca nu se comercializeaza la bucata in farmacii pentru k problee de azi multe femei nu isi permit sa isi iau ...DESI TRE SA PUNEM ACCEPNT PE SANATATE SI ASPECT FIZIC PENTRU A NE SIMTI MAI BINE .Am consultat doctoritza de familie si ma vbucur k nu a avut efecte secundare inca la mine,imi spusese k si ea a luat chiar acuma mai are si acasa o tableta dar le-a oprit k avea probleme cu inima si deja avea palpitatii si ca cunoaste ulte femei care au ajuns la urgenta deci sunt recomandat persoanelor care nu au problee cu sanatate si in general tinerelor fete pana ..dupa parerea mea.CONCLUZIE :pastilele sunt bune pt cei care nu au probleme si chiar ajuta io am fost o tanara cu problee si am slabit 20 d kg in trei luni cu doua cutii am facut o pauza intre ele -aceeasi problea financiara-ar fi fost preferabil sa nu fac pauza ca isi fac efectul la mine spre sfarsitul pastilelelor. POOP FETELOR SI VA ASTEPT PE MESS
Bulugean Alisa
28-04-2011  
Vreau sa imi spuneti si mie o dieta foarte usoara de slabire,nu vreau sa slabesc foarte mult ,in jur de 5 -6 kg.Nu vreau sa iau pastile si alte deastea,vreau ceva natural.Sau ce sa contina mesele ?si cate mese sa fie pe zi? Va multumesc
cristina
30-03-2011  
eu am luat capsula de slabit anul trecut si in primele 4 zile am slabit un kg pe zi ,luand o pastila in fiecare zi. 2 ani nu m-am ingrasat nici un pic.Acum,din cauza alimentatiei necorespunzatoare m-am ingrasat din nou asa ca mi-am comandat din nou.E clar ca mesele mai dese sunt recomandate.
ruxandra
22-06-2010  
3 mese p zi sunt recomandate
sssssss
11-04-2010  
o sa incerc si eu sa vad daca mai pot slabi si sa fiu mai suplu sa se uite la mine fata pe care o iubesc:P
alyna
31-03-2010  
o sa incerc sa vad daca mai pot slabi si sa fiu mai supla sa se uite la mine baiatul pe care il iubesc

Articolul Cate mese pe zi sunt recomandate a obtinut o medie de 4 stele din maximul de 5, care se bazeaza pe 8 comentarii.